_ instalație audio-vizuală interactivăWIND(OW) OF OPPORTUNITY își propune să prezinte diverse modalități de utilizare a patrimoniului industrial al fostelor ateliere ale Societății de Transport Public Timișoara, prin imersarea publicului în realitatea augmentată. O proiecție 3D interactivă care conține remodelarea 3D a spațiului existent ~ adiacent încăperii de unde se va face proiecția ~ oferindu-i vizitatorului posibilitatea de a experimenta diverse opțiuni, destinații sau posibile întrebuințări ale acestuia.

Proiectul este rezultatul colaborării dintre EUGEN NEACȘU (artist vizual), ADRIAN MARIAN (muzician, artist vizual, informatician) și OCTAVIAN HORVATH (muzician), membri al grupului PSIHODROM.


Grupul artistic PSIHODROM, a luat ființă în 2014 cu intenția de exprimare a viziunilor artistice în scenografie, artă video, cartografieri video și instalații de artă contemporană, iar în prezent se canalizează pe oferirea unui cadru artistic membrilor săi, în proiecte colaborative în festivaluri și evenimente de profil, atât din țară cât și din străinatate.

FACEBOOK
WEBSITE