_ peisaj sonor / live performanceProiectul SINCRONIC TRASH urmărește crearea unor straturi sonore și vizuale fluide cu o evoluție stochastică. Universul sonor oferă o viziune globala asupra straturilor sonore, realizând o multifonie prin negarea convențiilor verticale și printr-o procesualizare preponderent liniară sau texturală. Sunetul lor redimensioneză spațiul, generând iluzii translucide, printr-o suprapunere a unor obiecte sonificate cu obiceiuri sau metode de lucru, evoluând uneori către un folclor urban contemporan.

Proiectul SINCRONIC TRASH îl aduce alături de o_b_i_e_c_t pe Gabriel Almasi (muzician, compozitor și  cadru didactic la Facultatea de muzică și teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara)

Proiectul sincretic, experimental  o_b_i_e_c_t (obiecte sonore și sisteme modulare) a fost înființat în 2019 de către timișorenii Anghel Mailat (muzician, producător) și Lavinia Vereș (artist vizual și multimedia). Împreună au realizat numeroase materiale audio și video și au avut mai multe apariții live, printre cele recente se numără sesiunea Schizophonia #7, organizat de Simultan.

FACEBOOK
SOUNDCLOUD