_ instalație audio-vizuală interactivăInstalația T I M E L I N E reprezintă un organism viu, interactiv, care evocă cu mijloace specifice artei vizuale contemporane cronologia unui spațiu industrial afectat de timp. Acest nou corpus fuzionează trecutul cu viitorul într-un spațiu atemporal unde doar estetica unei noi cinetici contează. Instalația sa audiovizuală subliniază această dinamică specifică a trecerii timpului, oferindu-i o calitate gravitațională, citând variate forme tehnologice, unele chiar scoase din uz și implementând creativ tehnologia cu scopul de a familiariza participanții cu posibilitățile aparent ascunse ale acestui mediu.


Alex Halka este compozitor și artist vizual.
Activitatea sa cuprinde coloane sonore pentru teatru și film, instalații audiovizuale interactive, expoziții de artă contemporană & performance-uri live audiovizuale. Pentru un timp, cariera lui de muzician s-a împletit cu cea de actor, profesând în cadrul Teatrului German de Stat Timișoara.
A debutat ca și compozitor de muzică de scenă în 2009, de atunci semnând coloanele sonore la peste 40 producții, atât în teatre instituționalizate cât și în teatre independente.

WEBSITE
INSTAGRAM
FACEBOOK